avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati intretinere

Buna ziua,
as dori sa stiu daca se pot aplica penalitati la penalitati.Sunt la zi cu cheltuielile de intretinere,nu am mai avut restante de vreo 2 ani, in schimb in urma neplatii la termen a cheltuielior s-au adunat o suma cu titlu de penaliati.In urma unor dosare facute catre asociatie si catre furnizorul de apa calda si caldura , mi s-a sters o parte din suma ca urmare a aplicarii legii 175/2010.Ni s-a spus sa asteptam ca sa vedem ce hotaraste consiliul local in privinta penalitatilor, iar in comitetul executiv s-a stabilit radierea penalitatilor mai vechi de 5 ani.Acum s-a stabilit intr-o adunare generala extraordinara ca se vor aplica penaliati la penalitati.Intreb daca e legal si ce pot face?
Vreu sa le achit dar treptat caci nu imi permit sa le achit deodata, dar nu vreu sa platesc penalitati la penalitati.
V a multumesc
Cel mai recent răspuns: dana_m76 , utilizator 19:11, 22 August 2012
Multumiri inca o data pentru raspunsuri.In ceea ce priveste recuperarea sumei fraudate ,instanta nu a pronuntat nimic, ca sa o oblige la plata, ci doar a dat sentinta de 1 an cu suspendare ca e la prima abatere si si-a recunoscut vine.
O zi cat buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine hotaraste prcentul de penalizari la asociatiile de proprietari : comitetul executiv sau adunarea generala? ludwuk20 ludwuk20 Puteti sa ma lamuriti si pe mine cine stabileste procentul penalizarilor : Adunarea Generala sau Comitetul Executiv si daca o asemenea hotarare a Adunarii ... (vezi toată discuția)
Temeinicia calculului penalitatilor geta-taby geta-taby Bun seara! am si eu o intrebare in legatura cu calcularea penalitatilor procentuale de 0,2%.....la o suma de 180 ron,este posibil sa se calculeze o penalizare ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza penalizarile aplicate de furnizor intr-o factura la proprietar apartament restantier Constanta Loga Constanta Loga Cum se repartizeaza penalizarile aplicate de furnizor pe factura pentru un proprietar de apartament restantier?Penalizarile sunt incluse in factura curenta.Se ... (vezi toată discuția)