Acuma 28 de ani sa facut un schimb de terenuri intre primarie si tatal meu pt construirea unor bazine de apa , sa efectuat schimbu de teren sau predat actele de schimb incheiate de catre primarie si parinti mei , iar acuma cand am fost sa trec terenu respectiv din schibu facut acuma 28 de ani de pe numele tatalui meu decedat am descoperit ca terenul acela nu este intabulat, ei cand au primit acele acte a ramas ca primaria le intabuleaza terenu respectiv . respectivu care a facut actele atuncea este si acuma la primarie , ce se poate face sa se rezolve problema ? trebe sa remedieze priamria aceasta treaba ? Si ce e lagal in acest caz si ce nu este legal, este legal ca el acuma sa faca intabularea dupa parinti mei ei find decedati ?sau trebe sa o faca direct pe numele meu?
Ce s-a intamplat in cei 28 de ani trecuti de la schimb ? Nu ati folosit terenul ? Este trecut pe rolul fiscal al primariei ? Pentru a intra in legalitate si a putea face intabularea trebuie sa faceti succesiunea. Puteti sa faceti apoi intabularea pe numele dvs, si inainte de intabulare inscrirea pe rolul fiscal. Sa inteleg ca terenul in cauza este in partea de vest a tarii, deoarece in zona de sud-est acum 28 de ani nu se facea intabulare. Exista Registrul de transcriptiuni.
poi terenul respectiv de sa dat la schimb sa folosit pana in ziua de astazi dar problema este ca acuma am descoperit ca acel teren de li sa zis atuncea sa il foloseasca si lau folosit pana acuma nu este acelas cu cel din acte si nici unu din aceste terenuri nu figureaza la carcea funciara ca intabulate si terenu de sub banile respective este intabulat si pe parinti mei dar figureaza si pe o intabulare pe primarie sunt 2 intabulari pe acel teren