avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere pentru intreruperea executarii pedepsei-avocat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere pentru intreruperea executarii pedepsei-avocat din oficiu

Buna seara,
Am si eu o intrebare:
Cum pot solicita aparare din oficiu? Este vorba de o persoana care este incarcerata si a trimis o cerere pt intreruperea pedepsei. In octombrie va avea infatisare si cred ca i-ar fi mult mai usor daca ar avea un aparator, insa, dat fiind faptul ca a fost inchisa, nu a avut nici un venit. Practic nu-si permite sa plateasca un avocat! Presupun ca trebuies completate niste documente si v-as fi f recunoscatoare daca m-ati putea indruma unde sa le gasesc. Asta daca are "voie" la aparare din oficiu.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:30, 24 August 2012
Asistenta juridica in cazul acesta este obligatorie, prin urmare pana la termen instanta va trimite o adresa la Barou si va fi numit astfel un avocat din oficiu care se va prezenta la termenul respectiv.
fiind arestat va beneficia de avocat din oficiu
Sa vorbeasca cu colegii de celula si ii vor explica ei cum sa faca cererea.
Va avea avocat din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu Atonn Atonn Buna ziua, Sunt avocat de putin timp si as dori sa stiu cum se poate deveni avocat din oficiu. Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Am fost amendat de instanta... Attila-Arpad Dombi Attila-Arpad Dombi Scuze daca pare un subiect banal dar e prima mea amenda luata vreodata... :) Din diferite motive (eram trotil) nu am ajuns azi la instanta in timp util (era ... (vezi toată discuția)
Proces penal iniþiere, constituire de grup infracþional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (legea 39/2003 art. 7) ContSters228422 ContSters228422 Sunt inculpat intr un proces penal cu 14 arestati -4 in libertate(printre care si eu)..peste o sapt este prima infatisare, termen intermediar (v-as fi ... (vezi toată discuția)