Buna ziua .As dori sa va pun o intrebare.Am cu mama mea un contract de intretinere in care mama isi rezerva dreptul de uzufruct viager asupra apartamentului.Eu locuiesc la cateva blocuri mai incolo de ea.In contractul meu printre obligatile de intretinere e stipulata fraza :locuinta cu lumina si incalzire.Toate facturile mamei sunt achitate la zii.Mama vrea ca facturile ei sa vina tot acolo la apartamentul ei unde se presteaza si intretinerea.E vreo problema daca raman pe numele ei din moment ce sunt achitate?As putea avea probleme dupa decesul mamei din cauza asta din moment ce mama e multumita de ingrijirea mea ?Daca facturile ar fii pe numele meu si as avea restante nu ar fii tot o dovada a neintretinerii?Iar daca sunt pe numele ei si sunt achitate si ea e multumita ca duce o viata normala ca pana acuma sa i vina facturile acasa e vreo problema?Nu e tot o dovada de ingrijire daca nu are restante?Dac le trec pe mine vor veni la alta adresa.Mentionez ca intretinerea se presteaza in apartamentul mamei mele care face si obiectul contractului.Eu am pastrt bonuri cu mancare ,medicamente, ce am mai schimbat prin locuinta.In momentul incheierii contractului mama e asistata de un reprezentant al autoritatii tutelare.Multumesc mult daca o sa mi raspundeti.Astept sfatul dumneavoastra.
Proces
MariusBucur
Buna ziua.Vreau sa va expun problema mea.Eu am avut incheiat cu mama un contract de intretinere in care mama si a pastrat dreptul de uzufruct viager.Mamam mea ... (vezi toată discuția)