avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii platite la un contract de agent in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii platite la un contract de agent in asigurari

buna ziua,
va rog sa imi spuneti cum procedez in urmatoarea situatie
am contract de agent cu o companie de asigurari dar am completat un formular de neplata a cas si contr pensie deoarece realizam venituri salariale pana la data de 1 aug
acum sunt in situatia de a nu avea job in urma demisiei si doresc sa stiu daca am obligatia de a anunta compania si de a completa un nou formular pt a mi se opri impreuna cu impozitul si celelalte contributii
faptul ca mi se vor opri acestea presupune automat ca realizez venit in luna respectiva dar ce se intampla in lunile in care venitul este zero?multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:39, 23 August 2012
In declaratia pe propria raspundere pe care ati dat-o este specificata obligatia de a anunta orice modificare care are loc ulterior.

Deci, daca nu anuntati acest lucru nu vi se va retine C.A.S. (pensie cum ii ziceti), dar vi se vor calcula si retine ulterior, in masura in care vor avea informatii despre schimabare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii sociale af plati compensatorii dana_gorj dana_gorj in aprilie 2010 o companie de stat acorda salariatilor disponibilizati o suma fixa ,neta,prevazuta in contr colectiv de munca;se ia in calcul la pensie aceasta ... (vezi toată discuția)
Conventii civile noiembrie.2012 mihovicidaniela mihovicidaniela am o conventie civila pe trei luni conducator autocar la institutiile publice.Nu este salariat.ce retineri trebuie facute? (vezi toată discuția)
Contract colaborare dragos79 dragos79 Buna seara. Am si eu o problema. Sunt proaspat medic specialist si astazi mi s-a propus un contract de colaborare cu o SC.....SRL. Mi s-a spus ca Beneficiarul ... (vezi toată discuția)