avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca

Buna ziua. am si eu o mica problema, in legatura cu o mica eroare a adresei de domiciliu (numar de bloc gresit)care s-a facut in aceasta hotarare civila. am castig de cauza iar recurs nu s-a facut, trecand cele 15 zile de la comunicare. ce ar trebuie sa fac? trebuie sa o i-au de la capat cu::( termenul, asteptare decizie si altre 15 zile de recurs? Va multumesc! :(

Cu stima!
Cel mai recent răspuns: sara2 , utilizator 14:59, 23 August 2012
faceti o cerere prin care solicitati indreptarea erorilor materiale strecuate in cadrul hotararii, indicand greselile si care este adresa corecta.
Vroiam mai mult sa stiu daca este aceeasi procedura cu termen+15 zile recurs + obligarea intimatei la plata sumei a cheltuielilor de judecata avand in vedere ca mai fac niste cheltuieli.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele petent inlocuit din "greseala",in act oficial,de grefier.. dreaminro dreaminro Va rog sa-mi spuneti..ce pot face,ca am contestat o amenda aplicata abuziv prin forta de politie,fiind incatusati si dusi la politie ,de un agent care ne ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tine loc de act autentic de vanzare cumparare Alinadragomir Alinadragomir Buna seara! Judecatoria sect 3 a comunicat hotarare care sa tine loc de act autentic de vanzare cumparare dintre mine si parintii mei, insa in acea hotarare ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare hotarare judecatoreasca Nina1 Nina1 Buna seara, In cadrul unui dosar civil avand ca obiect litigiu de munca instanta s-a pronuntat \"gresit\" in ceea ce priveste doua capete de cerere in sensul ... (vezi toată discuția)