avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum dau in judecata pe cineva care mi-a dat tepa pe net
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum dau in judecata pe cineva care mi-a dat tepa pe net

Salutare tocmai am primit o teapa pe net , am ajuns la o intelegere cu cineva , am mers la banca am depus suma de bani in contul acelei persoane si acum nu mai raspunde si am citit pe net ca a mai dat si la alti teapa .M-as duce la politie sa depun o plangere dar presupun ca ma duc degeaba ca nu rezolv mare lucru , asa ca m-am gandit sa il dau in judecata , sau ajutati-ma macar cu niste sfaturi cum as putea sa imi recuperez bani , suma este destul de mica ( 50 euro ) dar in ziua de azi bani aia conteaza foarte mult . Multumesc .
Am fost la banca am depus o reclamatie , dar din pacate ala a scos bani si banca nu imi poate da bani inapoi , apoi am fost la politie si politisti mi-a zis ca daca nu am probe nu am ce sa fac ... si eu iam zis ca am decat convorbirea cu el si chitanta de la banca ... si el a zis ca nu prea are ce sa faca ..... asa ca m-am intors la banca si am rugato frumos pe domnisoara de la ghiseu sa imi zica ceva date despre ala si a zis ca nu poate si pana la urma mi-a zis doar ca e nascut in 93 si are 19 ani si ca bani au fost scosi de la buzau si si ca a mai primit si alte sume mari ....

Are cineva o cunoscinta care lucreaza la banca poate ma ajuta si pe mine cu o adresa :( ca daca nu rezolva politia incerc sa rezolv singur ... nu vreau decat adresa contului si eventual un numar de telefon .... multumesc frumos ...
Domnii poliţişti pot obţine datele necesare începerii cercetării penale. Ar trebui să depuneţi plângerea , ataşând probele pe care le deţineţi, fiindcă ei trebuie să se ocupe de restul, nu dvs. trebuie să faceţi investigaţiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 210(251)furt intre rude ContSters83983 ContSters83983 Buna seara!Am si eu o problema.In urma cu 6 ani am luat la mine in casa o fosta colega de facultate,in fine in luna iulie a acestui an am constatat ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Tentativa de inselaciune prin telefon Crusader2010 Crusader2010 Buna ziua. As avea 2 probleme cu care doresc sa va cer ajutorul, ele fiind asemanatoare. Practic as dori sa stiu ce masuri legale exista impotriva unor astfel ... (vezi toată discuția)
Citatie parte vatamata andreion1 andreion1 Acum ceva timp am luat o teapa pe internet. Am facut reclamatie pe internet apoi m-am dus la politie si am declarat ca nu vreau sa iau parte la proces ca parte ... (vezi toată discuția)