avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... utilitati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

utilitati

Am infiintat o II pentru care exista un contract de comodat pentru intraga casa. Uilitatile vin acum pe persoana fizica.Daca vreau sa-mi deduc cheltuielile cu utilitatile trebuie sa schimb contratele ? Mentionez ca in contractul de comodat existent nu s-a facut nici o referire la plata utilitatilor iar proprietarul casei este aceeasi persoana cu detinatorul II.Se mai poate completa contractul de comodat?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:08, 23 August 2012
Se poate face o anexa la contractul de comodat prin care va angajati sa restituiti proprietarului banii platiti pentru utilitati. In acest sens se va intocmi o dispozitie de plata la care se va anexa o copie a facturii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli sediu social mtrufin mtrufin :( buna seara - va rog foarte mult daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat am o soc comerciala care are sediul social acasa la asociatul unic (nu este el ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Loed Loed Buna ziua. Vad in lista cheltuielilor deductibile integral cele cu energia si apa, dar in multe postari vad ca daca PFA-ul functioneaza in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Pfa: nir, deducere utilitati si combustibil, decizie facturare -nelamuriri Maxdim Maxdim Buna ziua, Va deranjez cu cateva nelamuriri pe care le am la inceput de drum cu un PFA ( comert online). Am citit regulamentul forumului si sper sa nu ... (vezi toată discuția)