avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declarare impozit pe dividende 2007 neridicate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declarare impozit pe dividende 2007 neridicate

Buna ziua tuturor!

Am nevoie de o mana de ajutor.
Sunt microintreprindere si am platit in decembrie 2008 impozit pe dividendele 2007 neridicate, convinsa fiind ca declararea sa (D100) trebuie facuta pana pe 25.01.2009. (declar trimestrial 100,102)
Descarc ultima versiune a programului ANAF ptr. decl. fiscale si descopar ca trebuia sa fac acest lucru in decembrie, depunand o declaratie separata aferenta lunii noiembrie, pana pe 25.12.2008.
Cum am "comis-o" pentru prima oara, va intreb, cu inima cat un purice, exista vreo cale de a indrepta acest lucru:((?
Daca nu, cat este amenda?#-o( va dati seama ca o platesc din buzunar).
Cu multumiri si un nod in gat, astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: carminadelia , utilizator 13:16, 18 Ianuarie 2009
Ai doua variante:ori o lasi cum a picat.Pentru ca impozitul a fost platit la termen.Greseala este doar la declarare, ori incerci depunerea declaratiei cu o luna intarziere si daca ai noroc si e prima abatere scapi doar cu avertisment.faci un memoriu in care explici ca ai inteles gresit si faptul ca esti micro si trebuie sa depui trimestrial te-a indus in eroare, bla, bla, bla.Eu cred ca nu este atat d grav si sunt convinsa ca au mai facut multi aceasta greseala.E scuzabila din punctul meu de vedere.
sandam a scris:

Buna ziua tuturor!

Am nevoie de o mana de ajutor.
Sunt microintreprindere si am platit in decembrie 2008 impozit pe dividendele 2007 neridicate, convinsa fiind ca declararea sa (D100) trebuie facuta pana pe 25.01.2009. (declar trimestrial 100,102)
Descarc ultima versiune a programului ANAF ptr. decl. fiscale si descopar ca trebuia sa fac acest lucru in decembrie, depunand o declaratie separata aferenta lunii noiembrie, pana pe 25.12.2008.
Cum am "comis-o" pentru prima oara, va intreb, cu inima cat un purice, exista vreo cale de a indrepta acest lucru:((?
Daca nu, cat este amenda?#-o( va dati seama ca o platesc din buzunar).
Cu multumiri si un nod in gat, astept raspuns.

buna
am comis-o si eu lafel. in ian 2007 am si declarat am si platit pt divid neridicate in 2006. am platit penalizari pt intarzierea platii, dar amenda pt nedepunerea declaratiei in termen INCA NU. penalitatile nu au fost foarte mari si le-a nu mi-au fost imputate (mai greseste omul - din nestiinta)
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2009
carminadelia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 iuli-ana iuli-ana am intrebat la finante, mi s-a spus ca trebuie so depun pana la 30.06.09 pt. dividendele aferente anului 2008, dar in declaratie scrie ca se depune pt. ... (vezi toată discuția)
Impozit profit dec 2009 COCA2302 COCA2302 Buna ziua am urmatoarea situatie: trim 1-profit- 11749 declarat si platit trim 2-profit-15371 declarat si platit trim 3-profit-9290 declarat si platit trim ... (vezi toată discuția)