avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE NE LEGALIZAT LA NOTAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE NE LEGALIZAT LA NOTAR

AM CUMRAT DE LA X O CASA DAR NU AM REUSIT SA FAC ACTELE IN REGULA MAI EXACT NU AM REUSIT SA LEGALIZEZ ACTUL DE VANZARE CUMPARARE PENTRU CA A AVUT CEVA PROBLEME DE SANATATE SI PANA A IESIT CADATRU DEJA EL A DECEDAT CE POT SA MAI FAC ACUM EU AM CHELTIUT BANI CU EL IN SPITALE SI ACUM SE PARE CA MOSTENITOR E FIUL LUI CARE NU VREA SA AUDA DE RETURNAREA SUMELOR .MENTIONEZ CA S-A INCHEIAT ASA ZISUL CONTRACT INTR-UN SINGUR EXEMPLAR LA MINE NU A RAMS DECAT O COPIE .POT SA CASTIC CASA IN SITUATIA ASTA SI CE AR TREBUI SA FAC? MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 19:51, 23 August 2012
Introduceti o actiune in instanta impotriva mostenitorului, prin care sa se constate intervenita vanzarea, este vorba de o actiune in constatare. Motivati prin faptul ca cel care v-a vandut a fost bolnav, nu a avut cadastru. Trebuie sa aveti martori pe situatia de fapt, care sa cunoasca ce s-a intamplat. Daca locuiti in casa respectiva ( aveti posesia ei) este un indiciu prin care puteti demonstra ca ceea ce s-a scris este si adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez, sfat. Imparatul Imparatul Acuma vreo 5 ani am cumparat o casa, de la o doamna mai in varsta. Aceasta a omis sa facem actele de vanzare-cumparare, dar nu este de rea credinta. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune furnisoara furnisoara Buna ziua, Ma numesc Lucian si am o situatie cu o intrebare la final. Situatia este asa: bunica a avut o sora care au mostenit impreuna vreo 3 terenuri si o ... (vezi toată discuția)
Teren mai mare decat in actul de proprietate paul1957 paul1957 Am mostenit de la parinti un teren. Mama il avea mostenire de la parintii ei. Actul de proprietate din 1970 este pentru 1000 de m2. Este si o schita ... (vezi toată discuția)