avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi titlar si coplatitor Prima Casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi titlar si coplatitor Prima Casa

Poate coplatitorul obliga titularul sa renunte la un apartament cumparat prin programul "Prima Casa" daca dovedeste ca avansul a fost achitat aproape integral de el? (desi acest lucru nu este specificat niciunde). Mentionez ca pe contract figureaza ambii proprietari cu drepturi egale, acestia fiind necasatoriti.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:22, 12 Septembrie 2012
Din dorinta de a atrage mai multi clienti, se adreseaza si acestei categorii.
Totusi, imi poate da cineva un raspuns?
Daca nu exista intelegere, va trebui sa va adresati instantei pt iesire din indiviziune.
N-are legatura cu avansul.
Si ce implica iesirea din indiviziune in acest caz? cum afecteaza partile contractante?
Puteti cere in instanta sa preluati creditul si cota celuilalt coproprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren de la mostenitori in indiviziune LaurentiuSD LaurentiuSD Buna ziua. Doresc sa cumpar o parte dintr-un teren ce se afla in proprietatea a doi mostenitori in indiviziune. Nu exista alte acte pe teren in afara ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, apartament ipotecat marinmariana marinmariana Buna ziua ,in cadrul unui proces de divort ,mai precis la partaj ,daca imobilul detinut ca si bun comun este ipotecat la banca in urma contractarii unui credit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu o lămurire. am cumpărat ... AlexandruLuminare AlexandruLuminare Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu o lămurire. Am cumpărat împreună cu viitoarea soție un imobil în cota parte 50/50 fapt specificat și în ... (vezi toată discuția)