avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Scutirea sau reducerea amendei judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Scutirea sau reducerea amendei judiciare

Cum pot sa ma scutesc de amenda judiciara si cheltuielile judiciare sau macar reducerea ei ? Azi mi`a venit somatia cu 1900 de lei iar eu nu dispun de acesti bani ! Sunt student si stau cu chirie abia am din ce sa traiesc !!! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:53, 25 August 2012
Pentru ce fapta vi s-a aplicat amenda judiciara?
In legatura cu permisul !! Beat la volan acum 2 ani !!! dar abea acum 6 7 luni mi sa dat hotararea definitiva !!
Pentru aceasta amenda nu exista posibilitatea anularii sau reducerii. Insa in viitor, da. Sa nu mai conduceti in stare de ebrietate.
Da, nu exista nicio posibilitate legala de reducere sau de scutire a platii amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vo rog sa ma ajutati cu un sfat sau mai multe danutz1982 danutz1982 salutare.o sa va povestesc exacta cum si ce mi s-a intamplat.pe data de 18 12 2008(ziua mea de nastere)am fost invitat de cativa colegi la un restaurant,unde ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala vulpealina vulpealina Buna ziua!Ma numesc Alina,sunt din Republica Moldova si sunt studenta in Romania.Am o problema si as dori sa ma ajutat, sau sa-mi dati citeva sfaturi..Cu ... (vezi toată discuția)
Recurs amenda judiciara penal boian boian Am formulat recurs, intr-un dosar penal, impotriva incheierii de sedinta prin care am fost amendat in calitate de expert ,,pentru tergiversarea insarcinarilor ... (vezi toată discuția)