buna ziua,
am si eu o nelamurire..in situatia in care angajatorului este incapabil in buna coordonare a firmei neacordarea salariului , nerespectarea contractelorincheiate cu clientii cea ce duce la afectarea angajatului si creeaza o presiune directa asupra lui dar el totusi se ambitioneaza sa duca mai departe firma netrimitand angajatul in somaj continund sa lucreze pe gratis..nu este o lege in situatii speciale in incapabilitate de plata sa fie obligat sa trimita angajatul in somaj,sau singura solutie e plangerea la itm obligarea lui sa plateasca...sau datorita presiunilor sa renute angajatul de buna voie sa stea acasa fara banii ...ca redresare am fost intai anuntati ca nu ni se va mai acorda concediul de odihna cuvenit ci doar concediu fara plata ..pentru ca nu isi permite altfel..e strigator la cer..Asta-i Romania!!!
a fost sfatuit de contabila in legatura cu neplata concediului ..state de plata nu am semnat si nici fluturas de salar nu am primit..pot sa faca sa apara concediul platit si el defapt sa nu fie platit?