avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe creanta
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

creanta

Buna ziua,
ce se intampla daca o societate care este in curs de radiere s-a trezit cu un titlu de creanta (in baza activitatii cod CAEN 5630 ) cu sume restante din 2009? Dupa radiere mai este obligata sa plateasca aceasta creanta? Poate scapa cumva de aceasta creanta ? Proprietarul este obligat sa plateasca din urma cu toate penalizarile macar ca nu i-a fost adus la cunostinta pana acum ca ar avea ceva de plata. Va multumesc anticipat pt. raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:56, 25 August 2012
Daca ati primit acel titlu de creanta (de la fisc?) inseamna ca s-a facut opozitie si nu se va radia firma pana nu se va plati.

Interesati-va la OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI sa vedeti care este situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere intreprindere individuala dracushoru dracushoru Buna ziua.Am si eu o intrebare si mai precis am nevoie de o lamurire in legatura cu o intreprindere individuala la care am primit certificatul de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl dorel197775 dorel197775 Am un srl cu datorii la stat....gen forfetar si alte taxe....vreau sa dizolv firma....ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)