avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit firma fara profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

firma fara profit

am o firma deschisa in luna martie cu profil comert cu amanuntul mai exact vindem legume si fructe inca nu am realizat deloc profit si ceea ce ma ingrijoreaza e ca nu am platit impozit dupa profit deloc ce se poate intampla?pentruca vanzarea e tare proasta
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 22:33, 24 August 2012
Nu se poate intampla nimic,daca la un contol s-ar constata ca documentele firmei sunt in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen actualizat vs. cod caen vechi Alex009 Alex009 Salut! Am cateva intrebari despre noul cod caen, dar si in general. Mentionez ca sunt incepator in lucrurile acestea si o explicatie babeasca ar fi utila ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala camelia adina camelia adina buna ziua, la o intreprindere individuala care are cod CAEN principal comertul cu ridicata al fructelor si legumelor iar cod secundar comert cu amanuntul , ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul - pfa sau af mariusika23 mariusika23 Salut, sper sa postez unde trebuie, daca nu, rog moderatorii sa-l mute unde trebuie:D Vreau sa infiintez un AF sau IF nu stiu exact cum mai este denumirea ... (vezi toată discuția)