avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in legalitate constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in legalitate constructie

Buna ziua, desi numai buna nu e pe caldura asta.
Dar mai exista si sf. aer conditionat .
Revenind , am o intrebare simpla. Societatea fratelui meu primeste amenda pt.constructie neautorizata . O.K. I se da o amenda si un termen de intrare in legalitate . Depune imediat acte pt. C.U. si ......surpriza.....i se spune de catre primarie ca nu i se poate autoriza lucrarea deoarece asociatul a depus o notificare prin care sa nu se dea voie la autorizare pt. ca el vrea sa vina primaria sa demoleze......este oare de la caldura ? Exista un art. undeva care sa spuna ca un asociat are voie sa faca acest lucru ? ( actiunile sunt 50cu 50 ) Este in detrimentul societatii doar! ? Ce sa faca ? Cum sa intre in legalitate ?
O zi buna .
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 19:22, 24 August 2012
hm ! ”curat murdar”, ca-n Caragiale : păi, de unde are mai mult drept de proprietate asociatul respectiv dacă dvs. afirmați că ” (actiunile sunt 50 cu 50 )” ca Primăria să ia de bună notificarea lui ? Este o acțiune rău-voitoare din partea asociatului ! Ori poate alte interese.Pași posibil de urmat de către fratele dvs. : 1) trebuie să aibe un document scris cu refuzul Primăriei. 2) având acel document să încerce pe cale amiabilă ca asociatul să retragă ”notificarea”, făcându-i cunoscut că el deține aceeași cotă a proprietății imobilului în cauză cu a fratelui dvs. etc 3) când doi se ceartă . . . . vine justiția : o acțiune în justiție împotriva Primăriei și a asociatului, anexând dovada achitării acelei sancțiuni cu ”termenul de intrare în legalitate”, plus refuzul ulterior (comunicarea de refuz către fratele dvs. din partea Primăriei).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie negomir negomir credeti ca daca as merge in instanta pentru obtinerea unei autorizatii de constructie ,pentru o cladire pe care am ridicat-o acum 3ani, as castiga? mentionez ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie anexa sorink sorink Buna ziua Tatal meu are o casa, care a avut pana recent o anexa (o copertina pentru garaj, fara pereti), pe care a demolat-o in urma unor dispute cu un ... (vezi toată discuția)
Este decizia primarului cu privire la despăgubire clădire demolata ... Adaalbu Adaalbu Este decizia primarului cu privire la despăgubire clădire demolata (retrocedări/confiscări) supusa documentelor de interes public? Care este articolul de ... (vezi toată discuția)