Buna ziua,
Fiica mea a plecat de acasa lasand un bilet in care spune ca iubeste un baiat si se casatoreste cu el, afland ulterior ca acel baiat are un renume de proxenet si recruteaza fete naive pentru a le duce in Germania. Am fost la politie si mi s-a spus ca nu pot sa faca nimic deoarece este majora(18 ani) si a plecat de buna voie, dar eu consider ca nu stie ce drum o asteapta crezand ca acel baiat o iubeste nu ca vrea sa-i faca rau.Din surse neoficiale am aflat ca o tine intr-un apartament din alt oras si o pregateste sa plece cu ea in Germania. Intrebarea mea de parinte disperat este ce pot face legal ca fiica mea sa nu ajunga prada acestui proxenet, sa o lase in pace si sa vina acasa. Va multumesc.
Nu prea exista aceasta posibilitate.
Simplul fapt ca dvs. credeti ceva dar nu exista probe in sustinerea unei astfel de acuzatii nu indreptateste politia sa il cheme la politie si sa il audieze.
Daca ati gasi o fata care s-a prostituat pentru el atunci ar fi chemat la audiere dupa parerea mea.
Insa vedeti ca situatia descrisa de acea fata trebuie sa fie reala deoarece in caz contrar se intra in sfera dreptului penal pentru cei care nu au spus adevarul in declaratii.
Nu puteti depune plangere penala deoarece plangerea trebuie facut de persoana care a suferit o vatamare printr-o infractiune,dar puteti face un denunt in care sa sesizati politia de aceasta situatie si daca spuneti ca individul este cunoscut cu antecedente sant sanse ca demersul dvstra sa aiba rezultat.
Nu a spus ca este cunoscut cu antecedente penale ci doar ca ar avea renume de proxenet.
Daca actiunile sale se desfasoara in strainatate si nu exista nicio plangere din partea unei parti vatamate ( fete ) in Romania, fara dovezi concrete politia nu poate face nimic.
Sfatul meu este sa va adresati unor asociatii pentru protectia femeilor si eu zic ca ati putea primi sprijin.
Daca vreti sa va ocupati singura de problema fara detectiv particular nu cred ca veti rezolva nimic.
Acesta se poate informa prin mijloace specifice si sa sa va ajute.
Prostitutie
ContSters225046
in martie vara mea a plecat in strainatate cu iubitul ei acolo a ajuns sa se prostitueze cu acordul lui nefiind fortata a facut de buna voie,apoi au fost ... (vezi toată discuția)