avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executor juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executor juridic

Buna ziua.
Am avut un proces cu fostul sot pe care l-am castigat in 2011 junie. Judecatoria a hotarat sa pot locui doar eu in apartament pana la finalizarea partajului deoarece am achizitionat in timpul casatoriei un apartament cu o singura camera, iar fostul sot locuia oricum la parintii lui, el nelocuind niciodata cu mine in apartamentul nou, in care m-am mutat singura dupa ce am introdus actiunea de divort.
O perioada a respectat hotatarea judecatoreasca, dar anul acesta in mai a spart usa de la apartament si a intrat sa ieie masina de spalat, cadou din partea parintilor lui, zicand ca are dreptul sa intre in apartament deoarece s-a finalizat partajul. Defapt la momentul respectiv eram in apel, dupa ce nu ne-a convenit niciunuia dintre noi hotararea judecatoriei. Acum am fi vrut sa punem in actiune hotararea judecatoreasca (deoarece de cate ori era nevoie sa merg la Targu mures,unde este situata locuinta, trebuia sa ma cazez la hotel), conform careia doar eu pot avea acces in locuinta, cu ajutorul unui executor, dar nu se poate decat daca il dam in judecata si apoi putem sa chemam executorul. De ce este necesar inca un proces? Cum s
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:44, 25 August 2012
Este necsara actiune in evacuare,pe care daca ex sotul nu o respecta,se poate interveni in temeiul hotararii definitive cu executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal sau nu? laurazom laurazom Va rog sa-mi spuneti cum poate o judecatoare sa aduca o hatarare ca in cele ce urmeaza: Avand un apartament comun cu fostul sot in Targu-Mures, cu un partaj ... (vezi toată discuția)
Legea apara mamele? laurazom laurazom Buna ziua, Am un copil de 1 an si 4 luni pe care il cresc singura. Am divortat in 2010 si partajul s-a sfarsit de o luna cu fostul sot. Copilul nu este al ... (vezi toată discuția)
Hotarare irevocabila de folosire imobil - refuz executare mvio79 mvio79 buna ziua , am o hotarare irevocabila si definitiva ( de 2 luni) de la o ordonanta presedentiala - reintegrare in bunul comun si drept de folosinta al ... (vezi toată discuția)