avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar - executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar - executare silita

Buna ziua.
Daca un credit de nevoi personale a fost contractat inaintea casatoriei, fara giranti, iar dupa casatorie sotul care este titular in contract nu mai poate plati, pot fi urmarite si bunurile sotiei? Ea nu detine nimic in proprietate si primeste doar indemnizatia pt cresterea copilului (suma minima prevazuta de lege). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:49, 25 August 2012
Pot fi urmarite numai bunurile in evidenta ale debitorului,eventual ale girantului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing, credite inaintea casatoriei raluka raluka In cazul in care mi-am achizitionat o masina in leasing inaintea casatoriei, este posibil ca dupa casatorie sa devina bun comun?asta in cazul in care ma ... (vezi toată discuția)
Divort anii anii sotul meu,inainte de a ne casatori, a facut un credit ipotecar pe 25 ani in ron pt. apartamentul in care locuim.acum suntem casatoriti si am facut o ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credit de nevoi personale alessia32 alessia32 buna ziua, situatia mea este destul de complicata,in urma cu un an am girat o colega la 2 imprumuturi pe care nu le-a platit si acum am proprire pe salariu pt ... (vezi toată discuția)