avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

salut,in 2008 mi sa luat permisu de conducere (dar nu mi sa dat nici un document pentru retinere)pe baza cunsumului de alcol,pana in 2011 figuram cu permisu la mine nici decum luat ,atunci sa finalizat dosarul , mi sa spus ca sa dat 1an si 8 luni cu suspendare dar de permis nimic nici daca pot sa dau din nou nici ca la retinut ei pe un termen....,ce por sa fac ca am nevoie de permis ca lucrez in italia si au nevoie de mine cu permis( fara afaraaaaaaaaaaa) imi puteti spune ce sa fac pot sa dau aci in italia sau in romania ca nu mai stiu ce si cum sa fac. multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:50, 25 August 2012
Permisul dvs. a fost anulat. Veţi putea da din nou examen pentru permis, dupaă trecerea unui an de la data la care hotărârea prin care aţi fost condamnat a rămas definitivă.
cum se redobandeste dreptul de a conduce in urma anularii permisului de conducere din cauza consumului b.a.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez permisul? dnfd_member dnfd_member in anul 2011 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, in data de 17.09.2012 am fost judecat iar pe data de ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa redobandesc permisul auto? fany74 fany74 Am fost judecat pentru conducere sub influenta alcolului,mi sa dat sentinta si dra avocat mia spus ca pot da din nou la scoala de soferi peste 1 an de la ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan carok carok buna ziua.as avea o nelemurire de acea apelez la voi.in data de 24 09 2010 am fost prins de politie si am fost testat cu alcoltestul si am avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)