avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

daca dau in judecata angajatorul pentru incalcarea dreptului la demnitate in munca,la securitate si sanatate in munca,neaducerea la cunostinta a regulamentului intern,ce sanse am si daca trebuie sa mai merg la serviciu sau mi se suspenda CIM.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 26 August 2012
Promovarea unei actiuni impotriva angajatorului nu constitutie motiv de suspendare a raportului de munca ... solutionarea unui litigiu depinde de mai multi factori, prin care si probatoriul administrat in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudicii morale- trimitere in judecata a angajatorului simone_demouvoir simone_demouvoir Buna ziua, Lucrez intr-un call center de aproximativ un an. Astazi, dupa o perioada lunga de stres si nopti nedormite am constatat urmatoarele: - am o ... (vezi toată discuția)
Regulament intern miha_mimi miha_mimi Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. 1. firma la care lucrez a fost vanduta acum cateva luni. Noii patroni ne-au trimis un nou regulament intern pe care ne ... (vezi toată discuția)
Regulament intern nelush nelush Va rog sa ma lamuriti daca un regulament intern poate contine prevederi contrare Legii 53/2003, a Contractului Colectiv de Munca unic la Nivel National, si ... (vezi toată discuția)