avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie.Parinti au un apartament impreuna , tata a decedat ,noi suntem trei frati ,doi buni si unul doar dupa mama. Cum se imparte mostenirea dupa deceul mamei .Mentionez ca nu s-a facut succesiunea nici dupa tata. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 14:49, 26 August 2012
de 1an
Cotele vi le am spus care sunt...trebuie dzbatuta succesiunea dupa Tata. Apoi la decesul mamei dupa dansa....sau le puteti face pe ambele la dupa decesul mamei dvs , vor fi dezbatute succesiv, un sg certificat de mostenitor in cotele de mai sus...atentie daca se depaseste 2 ani de la decesul tatalui se plateste 1% impozit pe masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! este vorba despre o mostenire: se doreste succesiunea ... stefimit stefimit Buna ziua! Este vorba despre o mostenire: Se doreste succesiunea dupa parintii decedati.Am fost 4 frati 1.Tatal decedat in urma cu 10 ani . Nu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Mostenire stefan70 stefan70 Buna ziua.Tatal meu a murit acum 4 ani, iar acum trebuie sa dezbatem mostenirea, adica un apartament si bunurile. Mentionez ca santem 2(doi) frati si mama ... (vezi toată discuția)