avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de preaviz

Sunt obligata sa stau in preaviz daca mi-am dat demisia cand firma este in insolventa?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:19, 26 August 2012
Daca firma este in insolventa atunci lichidatorul judiciar sa scrie pe notificarea de demisie ca renunta la preaviz si atunci incetarea CIM se face cu data de dinainte de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare la alta companie dupa ccc, pentru ca angajatorul meu a dat faliment vlamiha vlamiha Buna ziua, Sunt in concediu crestere copil pana in octombrie 2012. Intre timp, angajatorul meu (unde am contractul suspendat) a intrat in insolventa, mai ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere dupa ccc alexandrap alexandrap Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe 29 oct a luat sfarsit CCC, la inceputul lunii oct am depus cererea de reinceperea activitatii cu data de ... (vezi toată discuția)
Ajutor -insolventa pa03 pa03 Firma e in stare de insolventa ,a primit instiintarea acum 6 luni.Deja 1 angajat a fost dat in somaj,altul urmeaza sa fie dat.Directorul firmei va deschide o ... (vezi toată discuția)