Ionel_Udu a scris:
Anunt, pentru cei admisi, din partea doamnei Beatrice Andreșan, coordonatorul Caminului.
"Dragi auditori,
Știu că situl INM nu a putut fi accesat în cursul zilei de astăzi, așa că pentru cine nu a descărcat anunțul cu toate datele referitoare la cazarea în Cămin, iată-l mai jos.
Totodată am decis să prelungesc termenul de depunere a cererii până vineri, 4.10.2013, orele 10,00. Mai mult nu pot aștepta, pentru că cine primește loc trebuie să știe cât mai repede.
Beatrice Andreșan, formator INM, coordonator de Cămin
0 727317282"
P.S. Cei care doresc pdf-ul cu toate detaliile legate de camin, sa imi dea un mesaj pe privat, care sa contina adresa de mail.
Ce naspa! Luni e deschiderea, va trebui sa mergem la vizita medicala, iar noi nu stim(cel putin eu) daca avem loc in camin sau trebuie sa mi caut chirie. Eu cred ca o sa echipez masina si in functie de situatie ma orientez:).
Totodată am decis să prelungesc termenul de depunere a cererii până vineri, 4.10.2013, orele 10,00. Mai mult nu pot aștepta, pentru că cine primește loc trebuie să știe cât mai repede. --> Raspunsu cu privire la cazare cand il primim?