Vineri noaptea o persoana mi a zgariat foarte adanc capota la masina, usa din stanga spate si aripa. Masina era parcata la poarta, aveam musafiri, eram cu totii in bucatarie iar finul meu a iesit pana afara si a auzit zgomotul provocat de zgarieturi, s a uitat peste gard a vazut persoana, iar apoi am iesit toti si l am vazut indepartandu se. Pe capota a facut zgarieturi foarte adanci semnificand "curvo". Am apelat la 112 dar binenteles ca nu s a catadicsit nimeni sa vina, iar dimineata am fost la politie si am scris o cerere pentru Dl comandant. Cu acest individ am mai avut probleme si plangeri la politie. Unde se incadreaza fapta si ce trebuie sa punctez in declaratie.? Si individul lucreaza la o unitate militara.
Solicitati de la politie nr. de inregistrare a reclamatiei. Asa va puteti da seama daca a fost sau nu inregistrata.
Daca nu, faceti o plangere in baza art. 217 cod penal ( distrugerea), adresata parchetului.
Oarganul de politie ulterior, va va cita in vederea audierii. In declaratie, indicati martorii, imprejurarile in care s-a comis fapta, prejudiciul cauzat dvs. prin savarsirea infractiunii.
Din unghiul meu de vedere acel individ nu ar trebui sa scape doar cu o acuzatie de distrugere.Ar trebui sa i se puna in carca si infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice deoarece prin mesajul inscriptionat a savarsit un act de natura sa aduca atingere bunelor moravuri,un act de huliganism.
Dosar dauna casco
mia_livia
Buna ziua.Am casco la [EDITAT] din august 2012 si nu am avut nici un accident/incident pana acum o saptamana cand vineri spre sambata noaptea o pisica ... (vezi toată discuția)
Masina zgariata
marius2006
Buna ziua , am parcat masina regulamentar si am gasit-o zgariata cu cheia dupa capota pana pe aripa.
Are rost sa depun o plangere la politie daca nu am ... (vezi toată discuția)