avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare garsoniera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare garsoniera

Doresc sa cumpar o garsoniera. Am incheiat un antecontract la notar cu mostenitorii defunctului care a fost proprietarul garsonierei si am platit jumatate din suma.la sfarsitul lunii trebuie sa platesc cealalta jumatate cand voi incheia contractul de vanzare cumparare .mostenitorii mi-au dat cheile de la garsoniera si intr-o zi m-am dus sa ridic facturile cand in cutia postala am gasit o notificare de la banca prvind plata unui debit de 2.100ron. Mostenitorii doresc ca la sfarsitul acestei saptamani sa incheiem contractul insa ma tem ca banca poate executa silit garsoniera.precizez ca in antecontract am prevazut o clauza conform careia daca pana la sfarsitul lunii nu vom incheia contractul imi inscriu dreptul in cartea funciara iar ptr ridicarea ipotecii sa mi se restituie dublul avansului. Daca inchei contractul peste ceva timp banca va putea executa silit garsoniera? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 16:11, 5 Septembrie 2012
Daca acea garsoniera nu este pusa sub interdictie de vanzare, se poate vinde fara probleme, iar dvs. sunteti cumparator de buna credinta si nu aveti nimic in comun cu creditul lor. Scoateti un extras informativ de la Carte funciara si verificati daca are sarcini (ipoteca, somatii etc). Daca este inscrisa o ipoteca asupra acelei garsoniere verificati care este suma de plata. De ce nu ati solicitat informatii la incheierea acelui precontract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa verific o garsoniera la cumparare mariuscilin mariuscilin BUNA ziua Doresc sa cumpar o garsoniera si nu stiu foarte bine procedurile de verificare cum ma pot asigura ca ,garsoniera nu este ipotecata , este achitata ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar o garsoniera ContSters98379 ContSters98379 Buna. Vreau sa cumpar garsoniera, dar nu platesc pretul integral. Platesc jumatate acum si jumatate la sfarsitul anului. Vreau sa stiu daca garsoniera o ... (vezi toată discuția)
Precontract HAICA DAN HAICA DAN Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru un apartament,care era in acel moment ipotecat pentru un credit bancar la o anumita banca,fapt cunoscut ... (vezi toată discuția)