avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... AJOFM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

AJOFM

Buna ziua,
As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru inscrierea la AJOFM ca somer neindemnizat, in cautarea unui loc de munca.Am vizitat site-ul AJOFM Bucuresti dar nu sunt sigur ca informatiile sunt complete.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:05, 28 August 2012
Incercati si aici, poate este mai clar:
[ link extern ] /
Pentru a va inregistra la Agentia de Somaj ca persoana in cautarea unui loc de munca trebuie sa depuneti urmatoarele documente: actul de identitate, actele de studii si calificare, adeverinta medicala, de la medicul de familie, din care sa rezulte ca sunteti clinic sanatos sau apt de munca ori ca aveti eventuale restrictii medicale;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie a.j.o.f.m silviu35 silviu35 NU mai beneficiez de somaj nu mai am dreptul am un dosar la A.J.O.F.M ca sunt luat in evidentele lor ca sunt in cautarea unui loc de munca nu mi-a dat nr de ... (vezi toată discuția)
Demisie Luciana21 Luciana21 Mai am o problema, daca iti dai demisia poti sa te inregistrezi ca si somer (neindemnizat)?E adevarat ca somajul se considera vechime in munca?Multrumesc (vezi toată discuția)
Somer neindemnizat lenasamic lenasamic Va rog sa imi spuneti care sunt actele necesare intocmirii dosarului pentru luarea in evidenta ca somer neindemnizat. (vezi toată discuția)