avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare prejudiciu

Buna ziua,
Mi s-a furat un laptop de catre un tanar aflat in grija unui centru de plasament, pentru recuperarea prejudiciului doresc sa stiu daca ma pot constitui parte civila impotriva centrului si care sunt sansele de recuperare a prejudiciului intr-un asemenea caz.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: johnlugoj , utilizator 08:28, 31 August 2012
este normal asa ,dar intrebarea importanta era daca imi voi putea recupera prejudiciul de la centrul de plasament ei fiind partea civilmente responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt johnlugoj johnlugoj Buna, am furat de un copil de la un centru de plasament as vrea sa stiu daca ma pot indrepta impotriva centrului cu actiune judecatoreasca pt recuperarea ... (vezi toată discuția)
Constituirea ca parte vatamata si ca parte civila in procesul penal alexandra.a1404 alexandra.a1404 Simpla depunere a unei plingeri penale inseamna constituirea ca parte vatamata sau trebuie facuta o cerere separata de constituire? Catre cine se face? ... (vezi toată discuția)
Despagubire accident auto EnacheAlex92 EnacheAlex92 Buna ziua ! In data de 24.02.2017 am avut un accident rutier, in afara localitatii. Aflandu-ma pe banda 2 a sensului de mers, m-am trezit cu un individ in ... (vezi toată discuția)