Acum 3 zile am lovit cu masina 2 persoane pe trecerea de pietoni , sot si sotie , au ajuns amandoi la spital , ea avand clavicula dislocata, medici au bandajato si iau dat drumu acasa, zicand ca se recupereaza. In schimb el are picioru rupt , mai precis ligamentele de la picior. Peste 2 zile il operarea , operatie ce costa in jur de 20 mil
Intrebarea mea este urmatoarea , cum ii dau bani astia am nevoie deo declaratie de o chitanta , mentionez ca el insista sa rezolvam pe cale amiabila la fel si io nu vrea sa dau bani la avocati.Sunt constient ca o sa imi mai ceara o suma de bani dupa pe care nu stiu de unde sa io dau. Ce ma sfatuiti sa fac , tinand cont ca sunt constient ca eu sunt vinovatul , risc inchisoare? e vorba doar de un umar dislocat si un picior rupt!!! De permis nu ma intereseaza ,important e sa scap de el , sa se faca bine.
In cazul in cazul in care totusi nu ne intelegem si depune plangere el cum poate totusi lua bani de la mine , tinand cont ca casa si masina nu sunt pe numele meu? Poate instanta sai someze pe parinti sa vanda casa tinand cont ca sunt major?
Multumesc
se pare ca politistul care ancheteaza cazul intra in concediu iar cand iese se fac 62 de zile de la accident!
am inteles de la acesta ca dupa 60 de zile nu se mai poate depune plangere! asa e?
nu vreau sa mai astept , maine sau cel tarziu luni ma duc si ii dau bani in fata notarului
el ma asigurat ca nu va depune plangere( sincer il cred , stie ca nu am salariu mare si nu prea are ce sa obtina dupa)
se va solutiona cazu' de la daca el nu depune plangere si refuza sa ceara cerificat iml?
V-am explicat ca nu este nevoie sa faca el plangere penala pt ca politia se autosesizeaza in caz de vatamare corporala, daca nu se autosesizeaza inseamna ca nu are ce daune sa va ceara. Noi v-am sfatuit, dvs decideti.