avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil-2 locuri de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil-2 locuri de munca

Buna ziua,
va rog sa-mi raspundeti daca am avut si un al doilea job, cu contract de munca 5 luni, in timpul celor 12 luni precedente nasterii copilului, la calculul indemnizatiei se va lua in calcul acest venit?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: errica , utilizator 09:11, 19 Ianuarie 2009
Buna ziua.Atat timp cat angajatorul a platit pentru dvs. ca salariat toate contributiile datorate aceasta perioasa va fi luata in calcul
errica a scris:

Buna ziua,
va rog sa-mi raspundeti daca am avut si un al doilea job, cu contract de munca 5 luni, in timpul celor 12 luni precedente nasterii copilului, la calculul indemnizatiei se va lua in calcul acest venit?
Va multumesc.

La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile profesionale realizate de persoana indreptatita. Prin urmare, trebuie sa aveti doua adeverinte de venituri (de la cei doi angajatori) pe care sa le depuneti in vederea stabilirii indemnizatiei pentru CIC.
va multumesc pentru raspunsuri
nu stiam daca se vor lua in calcul si veniturile din al doilea job, deoarece pentru acesta am contract respectiv contributii platite doar 5 luni, din cele 12 inainte de data nasterii. Ma gandeam ca pentru fiecare contract/venit sunt necesare cele 12 luni de contributii achitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul indemnizatie crestere copil DOAR_NOI DOAR_NOI As dori va rog raspuns la urmatoarea situatie: - in ultimile 12 luni anterior datei nasterii copilului am realizat urmatoarele venituri : dintr-un C.M. cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil anamariap28 anamariap28 Buna ziua Va rog respectos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:care va fi valoarea indemnizatiei pt crestere copil la un salariu brut de 1150 lei brut ... (vezi toată discuția)
85% din venituri din salarii cu contract de munca partial cu vechime mai mica de 12 luni ramona chisalita ramona chisalita buna. mi se vor lua in calcul veniturile din salarii cu contract partial la calcularea celor 85% pentru indemnizatia de cresterea copilului daca nu voi avea la ... (vezi toată discuția)