avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reducere pensie de intretinere - respinsa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reducere pensie de intretinere - respinsa

Buna. Am formulat o cerere de reducere a pensiei de intretinere minor. La momentul divortului s/a stabilit o pensie de 200 euro, paratul lucrand in strainatate.. Aceasta pensie a fost stabilita prin acordul paratului acesta formuland o intampinare. Nu s-a specificat ca a fost stabilita in functie de veniturile acestuia cu toate ca a fost facuta raportandu-se la acest fapt.
Problema este ca acum veniturile au scazut la jumatate, am anexat adeverinte etc dar s-a respins pe motivarea ca a fost de acord paratul sa plateasca pana la majorat pensia de 200 de euro .
Ce sfat imi dati? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:50, 30 August 2012
Atacati hotararea, aduceti adeverinta privind veniturile actuale.
Ati fost de acord sa platiti pensie 200 de euro si in continuare ati fi de acord, numai ca nu puteti daca v-au scazut veniturile.
Pe baza adeverintei, instanta va decide daca v-ati putea permite sa platiti 200 euro lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere pensie de intretinere ContSters289190 ContSters289190 Rog foarte mult sa imi dati si mie urmatoarele lamuriri: Am un salariu mult mai mic decit mi s-a stabilit in 2010 sa platesc o pensie de intretinere . 1 daca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara marius007zo2 marius007zo2 buna ziua, sunt despartita de aprox 3 ani. fostul sot plateste pensia alimentara stabilita la momentul respectiv in val de 125 ron. de aprox 2 ani el ... (vezi toată discuția)
Decizie definitiva, proces civil GeorgeVandu05 GeorgeVandu05 Am primit prin posta decizia completului ca fiind definitiva, desi mai primisem una de dezinvestire in urma cu o luna. Cererea de trimitere in judecata avea ... (vezi toată discuția)