Parintii mei se cearta pe o garsoniera , mai mult tatal meu care ameninta ca o va vinde. Parintii mei sunt divortati ( pana acum nici unul nu a pus problema de partaj ), garsoniera a fost cumparata in perioada cat au fost casatoriti si sunt amandoi proprietari pe acte 50/50 . Contratul garsonierei e la tatal meu!
Poate face ceva fara mama mea ? Teoretic nu , dar mamei mele ai este teama sa nu masluiasca actele ( nu stiu daca ar avea cum dar are teama asta ) ,
Unde ar putea mama mea sa se duca sau sa scoata si ea o copie a contractului sa sa aiba si ea ceva la mana ? sau un act !
Pentru ca tatal mei ameninta ca o pune pe mama lui ( bunica mea ) sa dea o declaratie ca a fost cumparata cu banii bunicii altfel facand o frauda , si sa arate ca si cand ar fi mostenire !
Dati-mi un sfat va rog doar unde ar putea mama mea sa se duca , sa scoata si ea o copie a unui act care atesta ca este trecuta in acte ! Multumesc frumos
Tatal dvs. poate vinde cota sa parte de 50%, numai dupa ce solicita un partaj de bunuri, pentru ca altfel notarul nu accepta.
Mama dvs. poate solicita o copie a actului de proprietate de la autoritatea emitenta.