avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită care este amenda pentru neexecutare proprire pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

care este amenda pentru neexecutare proprire pe salariul de catre angajator ?

am primit de la FIINANTE o adresa de INFIINTARE a PROPRIRI "CONFORM TITLULUI EXECUTORIU EMIS" , am inteles ca conform codului muncii retin doar 33% .
Intrebarea mea este :
in cazul PROPRIRI facute de FINANTE pentru amenda sau alte impozite mai este OBLIGATORIE hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila ?

Ultima modificare: Joi, 30 August 2012
olden, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 10:16, 30 August 2012
nu, pv ce constata amenda este titlu executoriu la fel ca si somatiile emise de catre ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa infiintarea a propririi ispasdina ispasdina Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a propririi de la Administratia Finantelor Publice, pentru un angajat de-al nostru, care nu si-a platit impozitul ... (vezi toată discuția)
Anaf are dreptul sa ceara o hotarare judecatoreasca in copie legalizata sau este un abuz? laraband laraband Buna ziua, In 2011, societatea noastra a fost sanctionata cu amenda contraventionala de CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale) pentru ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl razvan_george razvan_george Buna ziua, Vreau sa infiintez un SRL cu obiet de activitate Consultanta in afaceri. Sediul Social vreau sa il stabilesc in apartamentul meu, dar activitatea ... (vezi toată discuția)