avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu Social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu Social SRL

Buna ziua,
Vreau sa infiintez un SRL cu obiet de activitate Consultanta in afaceri. Sediul Social vreau sa il stabilesc in apartamentul meu, dar activitatea va fii una strict de teren. Am inteles ca trebuie completata [[[[ "Cererea adresată ANAF în vederea obţinerii certificatului emis de administraţia financiară competentă, care certifică faptul că pentru imobilul cu destinaţie de sediu social nu a fost înregistrat un alt document pentru înstrăinarea dreptului de folosinţă asupra aceluiaşi imobil, cu titlu oneros sau gratuit - formular ( Se completeaza tot la ONRC)"]]]]]]
Actul de proprietate pe apartamentul meu este o Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila cu titlu executoriu care imi atesta dreptul de proprietate, imi da dreptul de proprietate si tine loc de act vanzare-cumparare. Apartamentul nu este impus la Finante. Intrebarea mea este daca ma voi lovi de probleme in cazul acesta.
Va multumesc,
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pentru raspuns. M-ar interesa si daca faptul ca nu este impus la Finante este un impediment, sau Administratia Fiscala verifica strict unicitatea sediului social dupa adresa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat sediu infiintare firma pe site onrc inregistrat la fisc!! ContSters14976 ContSters14976 Salutare, se pare ca in ultima vreme, daca am lipsit de la ONRC au aparut reguli noi. Am constatat pe siteul lor in lista cu actele necesare la constituire ... (vezi toată discuția)
Dovada sediu pfa zallyna zallyna Pentru dovada sediu pfa mai este necesar certificatul si adeverinta de la finante, la fel ca la srl-uri? Sau este suficient un contract de comodat, sau ... (vezi toată discuția)
Trebuie sau nu extras de carte funciara? cssr cssr Buna ziua, Incerc de circa 2 saptamani sa ajut pe cineva sa isi infiinteze un srl-d. La fiecare drum la registrul comertului am aflat evident ca mai trebuie o ... (vezi toată discuția)