avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

am si eu o problema si va rog sa imi raspundeti cat mai repede posibil, un prieten de al meu (are 19 ani , elev) a fost prin la furat de calorifere , nu a fost prins cu, caloriferu pur si simplu scapasera de el (mai era cu inca 2 baieti) dar i au oprit 2 3 masini de politie si i au dus la sectie, unu dintre ei a recunoscut in seara aceea ceilalti 2 nu , le a dat drumu iar dupa 3 4 zile au primit instiintare sa se prezinte la sectie , prezenta obligatorie chear astazi in momentu in care va scriu ei sunt la sectie , e prima abatere la fiecare nu au cazieru patat dar problema e ca le zisera ca le pun si alte furturi in spate ( pe care nu le au facut sunt sigur de asta 100%) acum sunt la detectoru de minciuni , ce e de facut ? ce pedeapsa ar putea primi ? amenda? astept raspuns ms.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:56, 30 August 2012
Pedeapsa e de la 3 la 15 ani.Amenda nu e posibila in acest caz.Este posibil totusi, depinde de circumstante, comportament, antecedente, etc., sa primesca cu suspendare.Si sa nu se lase intimidati...
Daca au comis acele furturi nu inseamna ca le.sunt puse in spatele lor.

Era indicat sa isi angajeze avocat.
Acum e posibil sa fie cam tarziu sa il ajute foarte mult insa poate spera la o pedeapsa cu suspendare daca isi angajeaza avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua -- furt magazine catalinhdd catalinhdd :(am si eu o intrebare...in perioada 25.06.2010-10.09.2010 am comis 12 furturi din magazinele kaufland...toate fiind comise sub influenta alcoolului....toate ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis in minorat- tainuire furt alex1017 alex1017 Buna ziua am si eu niste nelamuriri. cand aveam 17 ani m-a prins politia pe scuter si nu aveam permis m-au dus la sectie am dat o declaratie dupa mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt , ce se poate intampla mai departe? Ionut1990 Ionut1990 Salut , am si eu o problema , acum aprox 3 luni eu cu 2 prieteni am furat un cort de la un camping din mamaia care apartinea unor belgieni , cand am facut ... (vezi toată discuția)