avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salarii restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salarii restante

Buna ziua,
Lucrez in cadrul unei regii autonome si nu am priti salariul de 5 luni, care sunt pasii de urmat in conditiile in care regia nu are bani in buget.
Multumesc,
baciud
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 2 Septembrie 2012
Aveti doua posibilitati : sesizarea ITM-ului si/sau actiunea in instanta impotriva angajatorului .
Actiunea in instanta presupune angajarea unui avocat, cine suporta onorariul?
Actiunea in instanta nu presupune in mod obligatoriu si angajarea unui avocat .. numai n conditiile in care doriti asa ceva, atunci veti plati onorariul acestuia , iar daca castigati litigiul , onorariul platit se poate recupera sub forma cheltuielilor de judecata de la partea adversa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ninelionutz ninelionutz buna ziua.am nevoie de o indrumare cine ma poate ajuta,pe scurt problema:timp de 2 ani am lucrat la aceasta firma care nu a platit nici un fel de taxe la ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca vinerica vinerica Buna ziua! Nu stiu cui sa ma adresez? si daca ma poate ajuta cineva intr-o problema ,litigii de munca? Am lucrat la o societate privata si am fost nevoita sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca de 4 ore L.Marian L.Marian daca am contractul de 4 ore pot pleca fara preaviz daca nu cate zile trebuie sa scriu pe cererea de demisie.Va multumesc. (vezi toată discuția)