avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata in urma unui proces partaj ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata in urma unui proces partaj judiciar

va rog sa-mi spuneti cine va plati cheltuielile de judecata in urma unui proces de partaj voluntar?
Daca partile se inteleg fiecare plateste jumatate.
Avand in vedere ca partajul are beneficii reciproce, practica instantelor este in sensul de a compensa cheltuielile de judecata, partile suportand cheltuielile de judecata proportional cu cota parte.
Buna ziua
Si daca toate cheltuielile sunt suportate numai de reclamant?
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare velu58 velu58 Buna ziua! este legal ca,intr-un proces de partaj sa se faca compensarea cheltuielilor de judecata,atat timp cat paratul a beneficiat de scutirea de la taxa ... (vezi toată discuția)
Succesiune iuliaa123 iuliaa123 Buna ziua! Am deschis un proces de partaj judiciar, cheltuielile de judecata le-am suportat eu ca reclamant iar acum ne-am inteles la tranzactie intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ramiha ramiha In cazul unui proces, cine plateste cheltuielile de judecata? Cel care pierde le plateste intotdeauna pe ale castigatorului? Sau depinde cine a fost cel care a ... (vezi toată discuția)