avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna \\"cauza se afla in stare de judecata\\"?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna "cauza se afla in stare de judecata"?

La ce se refera codurile de procedura atunci cand folosesc expresia "cauza se afla in stare de judecata", cand nu se afla pricina in stare de judecata?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 05:17, 31 August 2012
se afla in stare de judecata cind probatoriul este admnistrat, nu mai exista exceptii de ridicat si nici alte cereri de formulat. IN acest caz se pot pune concluzii pe fondul cauzei.
Deci cauza se afla in stare de judecata dupa terminarea cercetarii judecatoresti.
Da, o cauză se află în stare de judecată după terminarea cercetării judecătoreşti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concluzii scrise - legalitate depunere raluca_dana raluca_dana Buna Ziua, Am o intrebare, pe noua procedura nu se mai depun concluzii scrise? Am primul termen la o ordonanta de plata si am auzit ca nu se mai depun ... (vezi toată discuția)
Care este ordinea de pronuntare ? nimar nimar Buna seara, Dlor. consilieri si avocati, va rog, sa-mi spuneti CARE ESTE ORDINEA pe care instanta, intr-un litigiu de munca, TREBUIE SA SE PRONUNTE ; fond, ... (vezi toată discuția)
Reprezentare proces ContSters83761 ContSters83761 Buna ziua.Doresc o lamurire privind reprezentarea in procesul civil.O persoana care nu este parte in proces ,dar careare o procura speciala ,poate ridica ... (vezi toată discuția)