Sunt plecata dintr-o firma 2 de luni si mai aveam de luat 3 salarii. In aceste 2 luni nu am primit nici un ban, desi angajatiilor existenti li s-au dat banii. Firma nu este in insolventa. Este legal sa se dea salarii doar cum doresc ei sau ele tb date la toata lumea in ordine. Am reclamat la ITM salariile restante, dar nu am primit inca raspuns. Intrebarea mea e daca e legal sa se deasalarii cum vrea patronul s-au ele tb date in ordine?
Mi s-a fixat prima infatisare la tribunal destul de repede, 3 saptamani de la data cand am depus dosarul. Problema e alta, am aflat e la oamenii care mai lucreaza acolo ca vor sa bage firma in insolventa si ca si-au vandut toate activele si nu am ce executa de pe ei. Chiar nu este nici o modalitate sa oblig angajatorul sa-mi dea salariile s-au poate sa faca ce vor muschi lui, iar legea il acopera?
Legae nu are cum sa-l acopera .. se va face executare silita pe bunurile angajatorului .. puteti solicita instantei infiintarea unui sechestru asigurator
Jumatate de salar
stefan976
Am lucrat cativa ani la o firma, dar in ultimul an am primit doar jumatate de salar (ne-au tinut cu promisiuni), in cele din urma postul a fost redus si am ... (vezi toată discuția)