Problema este in felul urmator: sotia are certificat de mostenitor, cadastru, carte funciara ptr un teren ( pe numele ei avand in vedere ca cel care a decedat ii era tata) si este dat in judecata ptr. acest teren sotul ei...cum se procedeaza in situatia asta?
Eu credeam ca instanta o sa respinga actiunea formulata impotriva sotului meu ca fiind indreptata impotriva unei persoane care nu are calitate procesuala pasiva..cel putin asa intelesesm pana acum din postarile dvs....
1) DA, așa am susținut (și CORECT ați și înțeles) și veți constata că nu aiurea.Soțul dvs. să solicite instanței eventuale cheltuieli de judecată făcute (păstrează și depune probele instanței) cu ocazia procesului, a timpului pierdut etc etc ;
2) ați adus în discuție și ”Bine, asta in situatia in care o sa ma dea pe mine in judecata”, de aceea eu v-am furnizat pe scurt informațiile necesare;
3) nu vă face-ți griji ! Totuși, dacă soțul dvs. nu crede că se poate descurca singur în acel proces, vă sfătuiesc prietenește să angajați un BUN avocat.Onorariul acelui avocat va fi imputat de instanță reclamantului care nu știe ce face.