Am o intrebare cine poate sa ma ajute.Am fost descoperit ca am luat din gestiune o suma de bani si la data descoperirii prejudiciului e de 15.000 lei.Am facut o intelegere cu patroana ca in termen de doua luni sa achit totalul.Cazul a fost descoperit pe 15 iunie pe 18 iunie am dat deja 2.200 lei iar acum pe 28 august am platit si diferenta cu chitante,dovezi.Pe parcursul acestor 2 luni DANSA mi-a facut plangere penala si am fost cautat de politie pentru a da explicatii.Am spus ce era de spus si despre intelegere si domnii mi-au spus sa o rezolvam.Acum cand ne-am intalnit la final pentru incheiere vad ca "domnita"stramba din nas ca desi s-a platit prejudiciul ea doreste sa raspund cumva dar nu prea inteleg ce vrea fiindca nici nu zice ca vrea bani dar nici nu zice ca vrea judecata si domnii politisti i-a spus ca nu mai e cazul sa continuam atita timp cat am platit ce era de platit.Vreau cineva sa-mi spuna ce ar mai putea sa-mi faca in continuare fiindca a ramas in aer totul.Multumesc
Si daca raman cu cazier in cat timp dispare din istoricul meu,iar doamna ar putea sa anuleze plangerea ca sa nu am probleme odata ce s-a achitat prejudiciul?Adica in incheiere poate spune ca renunta la plangere ca sa nu mai am probleme cu procurorul sau continua oricum plangerea.Fiindca sincer nu o inteleg de ce a facut asta din moment ce aveam intelegerea scrisa cu ea.Era firesc sa o faca daca nu respectam intelegerea.
Deci desi a recunoscut in fata politiei ca am achitat prejudiciul patroana nu si-a retras plangerea.Ce se va intampla mai departe?Rog frumos sa ma indrumati ce sa fac.
Daca e delapidare nu se poate retrage plangerea,nu va mai ganditi ca "domnita" va mai poate salva,nu depinde nimic de ea.Sa fiti bucuros daca scapati doar cu amenda de la procuror ca de obicei se da inchisoare pentru acest gen de fapta.
Dosar
alexbz
Cat poate sa tina politia dosarul pana sa il trmita mai departe la parchet daca pagubitu nu si-a retras plangerea si si-a recuperat prejudiciu cerut pentru ... (vezi toată discuția)