avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale procura administrare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

procura administrare societate

buna ziua,am urmatoarea intrebare;administratorul unei SC srl poate imputernicii o alta persoana sa administreze societatea pentru o anumita perioada de timp?Administratorul societatii este si asociat unic,in actul constitutiv se prevede aceasta posibilitate iar persoana care va fi imputernicita nu are nici o calitate in firma respectiva,si in cazul in care este posibil procura trebuie inregistrata la ORC?Multumesc,Va doresc o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 11:04, 31 August 2012
Procura nu se inregistreaza la ORC. Se merge cu procura de fiecare data la ORC sau oriunde este necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul comertului gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, sunt relativ noua pe acest forum si as vrea sa salut pe toti cei ce-l uziteaza. am si eu o intrebare pentru distinsii consultanti: am auzit de ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt a reprezenta sc mihamagda mihamagda Buna ziua , Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)