avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suspendare executare silita admisa
Discuție deschisă în Executare silită

Suspendare executare silita admisa

In urma unei executari silite, prin care executorul judecatoresc a infiintat poprire asupra drepturilor salariale si a blocat conturile de diponibilitati banesti, s-a formulat o actiune cu 2 capete de cerere: suspendare executare silita si contestatie la executare.
Prin incheiere de sedinta s-a admis suspendarea executarii silite, pana la solutionarea pe fond a contestatiei. Incheierea prin care s-a admis suspendarea executarii a ramas definitiva si irevocabila prin nerecurare.
Probabil ca si instanta a trimis, dar debitorul a trimis executorului copie dupa Incheierea legalizata la judecatorie, solicitandu-i punerea in aplicare a suspendarii, prin desfiintarea popririi si deblocarea conturilor.
In cat timp de la comunicare are obligatia executorul sa desfiinteze poprirea si sa deblocheze conturile? Au trecut 8 zile lucratoare si nu a dat niciun semn.
La banca de unde se incaseaza salariul s-a prezentat incheierea, definitiva si irevocabila, legalizata, in original, dar pt ca jurista bancii lucreaza 2 ore pe zi, nu s-a miscat nimic nici acolo.
Sugestii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladion2005 , utilizator 13:23, 14 Septembrie 2012
Multumesc pentru raspuns. Nu a adus hotararea, doar fisa ecris de pe portal.just.ro.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2012
vladion2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita si suspendare. Marta Tot Marta Tot Va rog sa ma lamuriti asupra a doua aspecte : 1.Contestatia executarii silite presupune automat si suspendarea acesteia, chisr daca nu a fost solicitata de ... (vezi toată discuția)
Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)