avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

In perioada 1.08.2010- 1.08.2011,am fost in somaj.In 2010 s-au facut reduceri salariale de 15% ,la bugetari deci si la someri.Asadar pentru perioada 1.08.2010-1.12.2010,am primit cu 15% mai putin somaj.Exista vreo reglementare de restituire a banilor ptr. fostii someri,intrucat bugetarilor li s-au restituit(sau urmeaza sa li se restituie).Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: lilella777 , utilizator 15:36, 31 August 2012
Nu exista o asemenea reglementare si nici nu am auzit sa fie dicutata asemenea problema.
Nu se aplica in cazul somerilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii vassdina vassdina am lucrat la o firma o scurta perioada si nu am primit decat o parte din salariu pe motiv ca restul de 100 de ron s-au dus pe fisa medicala, mentionez ca eu ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante somnu2000 somnu2000 Buna ziua, Mi-am incheiat raporturile de munca de 1 luna de zile cu Directia Sanitar-veterinara Prahova. Aceasta directie este una apartinand statului ... (vezi toată discuția)
Cine plateste??? danamatea danamatea daca o decizie de concediere este declarata nula,se restituie somajul la ajofm?si daca da,cine il restituie?fostul somer-acum reincadrat-sau angajatorul care a ... (vezi toată discuția)