avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contract munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contract munca

As dori sa stiu cum as putea sa lucrez legal tinand cont ca eu sunt pensionara la cerere.Adica ce fel de cotract pot sa fac cu angajatorul in asa fel incat sa nu mi se taie pensia.Va multumesc.
Fiul meu imi sugereaza sa fac un contract de colaborare .
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:05, 2 Septembrie 2012
Multumesc pentru raspuns.Este vorba de pensie anticipata.
In cazul in care cumulati pensia anticipata cu un venit profesional pentru care platiti contributia sociala la pensie vi se va suspenda plata pensiei.
Ultima modificare: Duminică, 2 Septembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie salariu ellaell ellaell Litera g. a articolului 83 din Codul Muncii precizeaza ca unui pensionar i se poate incheia doar CIM pe perioada determinata, iar art,84 prevede ca perioada ... (vezi toată discuția)
Cim determinat panzarumitica panzarumitica potrivit codului muncii, una din situatiile in care se incheie contract individual de munca pe perioada determinata este si cazul pensionarilor. Este vorba de ... (vezi toată discuția)
Pensionar angajat cu cim pe durata determinata MotreaMonicaGabriela MotreaMonicaGabriela Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti intr-o problema: Un pensionar care a renuntat la pensie este angajat cu contract individual de munca pe durata ... (vezi toată discuția)