avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comodatarul poate obtine interese financiare?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comodatarul poate obtine interese financiare?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu informatiile legale pentru urmatoarea situatie:
-detin un autoturism (proprietar persoana fizica) pe care il fac obiect al unui contract de comodat catre firma mea
- firma (unde sunt persoana juridica) ca si comodatar poate inchiria catre alte persoane (fie persoane fizice, fie juridice) acest autoturism? Adica poate obtine interese financiare?
-sau trebuie ca pentru a inchiria autoturismul trebuie trecut sub prprietatea firmei.

Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:16, 31 August 2012
Daca in contractul de comodat nu este prevazuta o exceptie, care sa ii interzica expres sa obtina venituri din bunul care face obiectul contractului, din punctul meu de vedere poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat ramonica_bubu ramonica_bubu Buna, Am inteles ca de la 1 iulie 2010, contractele de comodate pentru infiintarea unui SRL trebuie inregistrat si la administratia financiara. Este valabil ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat cu drept de subinchiriere? matesa matesa buna. am o nelamurire. in primul rand - poate exista contract de comodat intre doua persoane juridice? daca da, poate exista cu drept de subinchiriere? ... (vezi toată discuția)