avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Miros de mancare de la vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Miros de mancare de la vecini

Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Anul trecut vecinul meu si-a supraetajat casa. Hota de la bucataria lui de la parter este pe peretele dinpre mine. Distanta dintre case este de doar 6 m, casa mea fiind tot cu etaj. Pe latura asta eu am o camera, intrarea in casa si o terasa. Problema este, ca de cand a supraetajat, de cate ori gateste cu hota deschisa toate mirosurile nu mai merg in sus, ca inainte, ci vin la mine in curte, pe terasa si in casa. Nu pot sa tin un geam deschis sau usa deschisa din cauza ca imi intra mirosul in casa.
Vreau sa stiu daca exista vreo lege care sa ma poata ajuta in situatia asta.
Cel mai recent răspuns: DanCN , utilizator 11:22, 24 Septembrie 2017
Va multumesc tuturor pentru ajutor, deocamdata incerc pe cale amiabila.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2012
sanda_ln, utilizator
Vreo modificare legislativa in aceasta situatie? Intreb pt ca la parterul blocului unde locuiesc, e un magazin ce recent a fost prevazut cu un cos de evacuare a mirosului rezultat in urma gatirii (prajelii) diverselor produse alimentare ce le comercializeaza. Cosul respectiv e la nivelul etajului 1 (unde locuiesc), cam la 4m de bloc. Problema apare cand bate vantul spre bloc: nu pot tine geamurile deschise din cauza mirosurilor degajate de cosul respectiv. Ce pot face legal ca sa nu mai fiu deranjat de mirosurile degajate de la magazin?
Ultima modificare: Duminică, 24 Septembrie 2017
DanCN, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Shaormerie la parterul blocului Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, De trei saptamni s-a deschis la parterul blocului in care locuiesc un fast-food tip shaormerie. Mentionez ca parterul blocului este spatiu ... (vezi toată discuția)
Burlanul de la hota vecinului SilviaNe SilviaNe Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt atat eu cat si copilul meu mic, cu o problema creata de vecinul de deasupra. Mai exact si-a montat burlanul de la ... (vezi toată discuția)
Montare hota. Costy16 Costy16 Pot monta burlanul de la hota de aragaz din bucatarie pe aerisire? Este legal acest lucru? Vecinul de la etajul 4 imi spune ca îi intra miros în ... (vezi toată discuția)