avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reff pensia de revolutionar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reff pensia de revolutionar

Tatal meu a beneficiat de pensie de revolutionar dar in urma unui accident a decedat . Mama mea poate beneficia de o parte din pensia lui de revolutionar dat fiind faptul ca pensia dansei este destul de mica ?! Am inteles ca ar avea dreptul sa beneficieze de 50 % din pensia de drept ( batranete ) , dar nu stiu daca si din cea de revolutionar ar avea dreptu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: nicole_k , utilizator 18:21, 3 Septembrie 2012
nicole_k a scris:

Tatal meu a beneficiat de pensie de revolutionar dar in urma unui accident a decedat . Mama mea poate beneficia de o parte din pensia lui de revolutionar dat fiind faptul ca pensia dansei este destul de mica ?! Am inteles ca ar avea dreptul sa beneficieze de 50 % din pensia de drept ( batranete ) , dar nu stiu daca si din cea de revolutionar ar avea dreptu.
Multumesc

Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas livia rosu livia rosu As dori sa stiu daca pensia de erou al Revolutiei se ia in calculul pensiei de urmas. Mai concret, nepoata mea se afla in custodia tatalui care avea si pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmasi Daniela.dana Daniela.dana Buna seara,va rog sa ma ajutati in urmatoare problema daca se poate .Tatal meu a decedat de curand si beneficia de pensie de urmasi de la bunicul meu care a ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas alecsandru.andrei.constantin alecsandru.andrei.constantin Am câteva nelămuriri legate de pensia de urmaș acordată soțului supraviețuitor. Am beneficiat de pensie de urmaș ca unic fiu al tatălui decedat ... (vezi toată discuția)