Buna ziua.....si rog un raspuns ..........
Din 2000 m- am tot caznit sa pun in aplicare o hotarare judecatoreasca prin care paratul trebuia sa imi lase in proprietate o suprafata de teren (parte din proprietatea mea) pe care si- o insusise in mod abuziv. Am incercat recuperarea acelei suprafete prin N executari silite dar......pentru ca pe hotarul stabilit de instanta se aflau cateva cladiri ale paratului .............nu am putut nici cu politia sa duc la capat o executare.
Am dat paratul in judecata pe "Obligatia de face."...si conform hotararii judecatoresti acesta a fost obligat sa le ridice de pe hotarul despartitor sau.....in cazul in care nu o face el.............sa fiu eu investita cu aceasta putere. Iar am incercat N executari insa ................ori executorul si politia aveau interes...ori.............nu stiu , dar nu am reusit.. Cert este ca ...intr un final....paratul m a lasat sa fac un gard despartitor pe unde a vrut el....si fara sa imi recuperez intreaga suprafata revendicayta..dupa care eu.......de frica de a nu mai veni peste proprietatea mea ...am facut si intabularea proprietatii mele , asa cum reusisem s-o reintregesc..Diferenta dintre suparafata intabulata si cea din actul de vanzare cumparare este 150 mp. iar notarul mi a solicitat o declaratie precum ca sunt de acord cu aceasta suprafata intabulata din cea totala. pentru care facusem dovada proprietatii mele. Rugamintea mea este de a imi spune cineva daca suprafata de 150 mp pe care nu am reusit sa o recuperez este inca proprietatea mea si am in continuare dreptul de a face demersuri pentru a imi fi recuperata sau....daca am acceptat intabularea unei suprafete mai mici decat cea din actul de proprietatae inseamna ca acea suprafata de 150 mp s/a considerat a fi cedata paratului..sau....cui ramane ea---????? .Multumesc..........................