Am o ruda si doreste sa vina sa locuiasca in capitala intr-un apartament al meu, persoana in cauza doreste sa ii fac un act de identitate la locatia respectiva deoarece asa isi poate gasi job mai usor, la locatia respectiva specific ruda mea nu are un contract de chirie. Daca eu merg la politie si ruda mea obtine buletin de identitate ldupa ce este luat in spatiu, pot sa am apoi probleme cu aceasta ruda ?
(ma gandesc sa nu il mai pot da afara din apartament, sa trebuisca sa merg la politie sa fac notificare). Ce sfat imi dati in acest caz, multumesc, o zi buna !
De acord cu @Ares_3 de a se face doar mutatie de resedinta ptr valabilitate de 1 an. Ma gandesc si la o alta varianta cu un act facut la notar in care sa specifice un regulament.
Dvs @ Ionel14 puteti sa ii impuneti anumite reguli,si aceasta rude sa mearga cu dvs la notar,sa semnati actul de respectare a regulamentului. In caz daca ruda se va abate de la intelegerea in regulament,atunci automat sa o puteti scoate fara a mai astepta sa-i expire termenul de resedinta.
Luare in spatiu.
dory61
buna seara,v-as ruga sa imi spuneti cum se procedeaza pentru a lua un membru al fam ,mama,in spatiul in care locuiesc cu chirie la stat,eu cu sotul ... (vezi toată discuția)